Thursday, March 22, 2007

Niah Caves


(Klicka på kartan för förstoring)Ett kort inlägg med lite bilder från Niah grottorna.Vi befinner oss nu i Kota Kinabalu, huvudstaden i Sabah - Malaysias del av Borneo är indelad i det södra mindre turistiga Sarawak och det norra mer turistiga Sabah. Vi har tillbringat en välförtjänt dag på stranden, blev dock lite brända vilket vi misstänker beror på en bieffekt av malariatabletterna Doxycycline. Imorgon bitti åker vi till Sepilok där vi ska möta upp med Ashley och Erik (australiensarna vi träffade på turen till longhouset) för att åka ut på flodsafari på Kinabatangan-floden under tre dagar och två nätter. Därefter åker vi direkt till Sipadan Island för att dyka under en dag. Sipadan ska vara ett av världens finaste ställen att dyka på!Bambupinnar fastsatta i grottaket invid svalbon för insamling av ägg. "Birdnest-soup" är en lokal delikatess som vi verkligen inte provade! Kota Kinabalu, vid stranden.4 comments:

Ninnie said...

Jag vill också dyka!!!
Hälsa fiskarna från mig :)

mamma Gun said...

Häftiga grottor!
Idag har vi vårräfsat. Det har varit en härlig, solig dag. Jag såg en trött humla och en pigg nyckelpiga.
Var rädda om er. Akta er för hungriga krokodiler.
VÅRKRAMAR

Josefin said...

Oj oj oj, vad dålig jag är! Jag har uppenbarligen missat era tre senaste bloggar, trots att jag har hållit både ett och två ögon öppna. Tror att man måste uppdatera sidan eller nåt, för att de nya ska komma fram. I alla fall på min dator.
Men vad mycket ni har hunnit med! Att hänga med urbefolkningen verkar ju supernice, framförallt om man lyckas lura i dom att man är lyckobringare ;) Men tur att ni inte är vegetarianer.
Men ni verkar bara vara lyckobringare för andra, med tanke på era sjukdomsbeskrivningar. Låter ungefär som en riktigt dålig bakfylla!
Jag läste förresten om ett svim-lypsyl som caroline önskade sig. Jag med! Jag brukar ju ha en tendens att förlora medvetandet i tid och otid..!
Pouss då

Buffy said...

Keep up the good work.